با نقشه من عزت نفس کودک را قدم و قدم بساز!

چرا عزت نفس کودک مثله یک گنج میمونه؟ زیرا کودک با اعتماد به نفس از پس هر کاری بر می آید. آدمی که عزت نفس ندارد، گویا هیچ چیزی ندارد؛ آدم با عزت نفس این قدرت را دارد که در هر سنی از پس هر کاری که میخواهد بر بیاید و چه بهتر که عزت نفس را از کودکی در کودک خود ایجاد کنیم.

جهت تهیه این دوره، یا اطلاع از اینکه” آیا این دوره برای شما کاربر عزیز کاربردی هست یا خیر؟” میتوانید با شماره پشتیبانی ما تماس بگیرید و از راهنمایی رایگان بهره مند شوید.

تقویت عزت نفس کودک؛ برای ساختن یک شخصیت موفق

دوران کودکی یکی از حساس‌ترین و تاثیرگذارترین مراحل زندگی انسان محسوب می‌شود.

رفتار والدین و مربیان با کودک در این سنین و بازخوردهایی که او از محیط اطراف دریافت می‌کند، می‌تواند به شکل‌گیری شخصیت و سلامت روان او کمک شایانی کند یا آسیب‌های جبران‌ناپذیری به آن وارد نماید.

غفلت از اهمیت رفتارهای ظاهراً ساده می‌تواند عواقب وخیمی بر سلامت روان و زندگی آینده کودک داشته باشد. یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید در پرورش کودک مد نظر قرار گیرد، تقویت عزت نفس اوست.

توجه به این موضوع و به کارگیری روش‌های مناسب برای افزایش عزت نفس کودک از اهمیت بسزایی برخوردار است و به یکی از محوری‌ترین مباحث روان‌شناسی کودک تبدیل شده‌ است.

سرفصل و توضیحات کلی دوره

  • چقدر طول میکشد تا عزت نفس کودک ما شکل بگیره؟
  • برای داشتن کودک با عزت نفس چکار باید کنیم؟
  • چه کسانی نتیجه میگیرند؟
  • آدم هایی که عزت نفس بالایی دارند چه رفتار هایی دارند؟
  • نشانه های عزت نفس پایین چیه؟
  • اگر تاکنون به هر دلیلی به عزت نفس کودکم آسیب زدم الان چگونه جبران کنم؟
  • آیا عزت نفس کودک قابل تغییر نیست؟
  • با چه بازی هایی عزت نفس کودک را بسازیم؟
  • چه کتاب هایی بخوانیم؟
  • آیا عزت نفس والدین در ساخت عزت نفس فرزند تاثیر دارد؟
  • و…
عزت نفس کودک

چرا دوره عزت نفس کودک شکوه یوسفی را شرکت کنیم؟

 دوره نقشه این گنج، مو به مو و قدم به قدم برای شما والد عزیز آماده شده است.

  • در این دوره به صراحت و گام به گام با مشاورین ما پیش به سوی تقویت و افزایش عزت نفس کودک خود میروید.
  • در این دوره به این مطلب میپردازد که در طول فرزندپروی با کودک خود باید چه رفتاری داشته باشید؟
  • اگر فرزندتان تحمل شکست ندارد چگونه تربیتشان کنید؟
  • اگر فرزندتان خودش را آدمی نا توان میبیند چگونه اصلاحش کنید؟
  • اگر فرزندتان خیلی خوب نمیتونه با بقیه آدم ها ارتباط برقرار کنه باید چکاری انجام دهید؟
  • اگر فرزند پرخاشگری دارید این دوره مناسب شما است.
  • این دوره دارای 1 ماه پشتیبانی رایگان میباشد؛ در طول این دوره اگر به چالش و مشکلی برخودید میتوانید با مشاورین ما، مشاوره رایگان داشته باشید تا به شما راهنمایی های لازم را توضیح دهند.
  • این دوره برای والدینی که کودک 0 تا 11 سال دارند، مناسب میباشد.

چرا عزت نفس کودک را بسازیم؟

اگر شما به دنبال کشف استعداد کودک خود هستید، ابتدا به سراغ افزایش عزت نفس کودک خود بروید. عزت نفس یعنی آدم ها خودشان را دوست بدارند و خودشان را توانمند بدانند و به راحتی شکست را نپذیرند. آدم های با اعتماد به نفس آدم هایی راه حل محور هستند؛ و مدوام به دنبال راهکار های متفاوت میگردند.

اگر کودک ما عزت نفس نداشته باشد چه می‌شود؟

از آسیب‌ها و خطرات جدی نبود عزت نفس در کودکان می‌توان به افسردگی و اضطراب، پرخاشگری، دروغگویی، عملکرد تحصیلی ضعیف، دشواری در برقراری روابط با همسالان، اختلال در تصویر بدنی و اختلالات خوردن مانند بی‌اشتهایی عصبی یا پراشتهایی، دروغگویی، سکوت و ناامیدی، انتقاد ناپذیری، عدم توانایی در مقابله با چالش‌ها و مشکلات، دچار شدن به اختلالات یادگیری، انزوای اجتماعی و کناره‌گیری اشاره داشت.

ما سعی کردیم شما را با معرفی پیامد‌های کمبود عزت نفس در کودکان آشنا کنیم، تا شما به جدیت این مسئله پی ببرید. عزت نفس کودک با رفتار درست و آگاهانه والدین به مرور زمان ساخته و تقویت می‌گردد. ولی عموم والدین جوان و بی‌تجربه اطلاعات کافی را در این زمینه ندارند و نمی‌توانند فرزندی با عزت نفس بالا پرورش دهند. ما در ادامه سعی داریم تا شما عزیزان را با راهکار‌های جدید تقویت عزت نفس و اهمیت آن آشنا کنیم. مقاله تقویت عزت نفس کودک برای شما مفید است و می‌تواند برای تربیت و پرورش کودکانی سالم و موفق کمک کند، تا انتهای مطالب با ما همراه باشید.

اهمیت تقویت عزت نفس کودک؛ حفظ سلامت روحی و روانی

عزت نفس، به معنای ارزش و اهمیتی که فرد برای خود قائل است، نقش بسزایی در شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های کودک دارد. کودکی که از عزت نفس بالایی برخوردار باشد، خود را فردی ارزشمند می‌داند و به توانایی‌های خود اعتماد دارد.

این اعتماد به نفس موجب می‌شود تا او بتواند چالش‌های زندگی را بپذیرد و در مسیر کشف و شکوفا کردن استعدادهایش گام بردارد. از سوی دیگر، کودکی که فاقد عزت نفس کافی باشد، تمایل دارد خود را فردی بی‌ارزش و ناتوان ببیند و از پذیرش چالش‌ها و خطرپذیری‌های لازم برای رشد و شکوفایی استعدادهایش طفره برود.

بنابراین، مربیان و والدین باید با ایجاد محیطی پذیرنده و حمایت‌کننده، ارتباطی صمیمی با کودک و تشویق او به کشف و پرورش استعدادهایش، زمینه را برای افزایش عزت نفس و در نتیجه شکوفایی توانایی‌های بالقوه‌اش فراهم کنند. چرا که عزت نفس، پایه و اساس رشد و بالندگی هر کودکی است.

ایجاد عزت نفس در کودک با رویکرد روانشناسی؛ با کار‌های ساده و کاربردی

ایجاد عزت نفس در کودکان از مهمترین وظایف والدین است، زیرا عزت نفس به عنوان یکی از اصول اساسی رشد سالم کودکان به شمار می‌رود. دوره عزت نفس کودک، روانشناس متخصص، خانم شکوه یوسفی یک دوره آموزشی است که به والدین کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم را برای ایجاد عزت نفس در کودکانشان کسب کنند.

این دوره شامل چند بخش اساسی است که به بررسی عوامل مؤثر در ایجاد عزت نفس کودکان مثل معرفی مفهوم عزت نفس و اهمیت آن در رشد کودکان پرداخته می‌شود، عوامل مؤثر در ایجاد عزت نفس کودکان، معرفی روش‌های مؤثر در بهبود عزت نفس کودکان و بررسی مشکلات و موانع ایجاد عزت نفس کودکان پرداخته می‌شود و راه‌حل‌هایی برای غلبه بر این موانع ارائه می‌گردد.

تعداد کل دانشجویان
0
تعداد دانشجویان عزت نفس
0
تعداد دانشجویان کنترل خشم
0
تعداد دانشجویان همدلی
0

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید